Ervaringen

Van een moeder:

Iedere week komt Nathanja bij ons thuis om onze dochter Eva te begeleiden. Nathanja is professioneel en enthousiast. Ze zorgt voor een mooie afwisseling tussen spanning en ontspanning. Nathanja werkt met Eva op een creatieve en afwisselende manier, maar ook wordt er samen gespeeld en soms gaan ze lekker op pad met de tandem naar een speeltuintje in de buurt. Eva vindt het altijd erg leuk als Nathanja weer komt. Wij zijn heel tevreden over haar begeleiding!

Van een intern begeleider van een basisschool:

Voor een leerling van onze school hebben we specifieke begeleiding ingezet van Nathanja Adam van Kinderpraktijk de Boomhut. We hebben dit als prettig en professioneel ervaren. Er werd gestart met een intake, van daaruit werd een behandelplan opgesteld met daarbij duidelijke (tussen) doelen.

Er was steeds een goede terugkoppeling van de ontwikkeling van deze leerling door haar persoonlijke aanpak met korte lijnen. Halverwege het traject heeft Nathanja een tussenevaluatieverslag opgemaakt wat ook erg bruikbaar was in de communicatie naar de ouders van deze leerling. Na afronding van de begeleiding ontvingen we een eindevaluatieverslag. Met name de persoonlijke, duidelijke en professionele werkwijze van Nathanja hebben we als zeer positief ervaren.