Persoonlijk

Ik ben Nathanja, 44 jaar, getrouwd, moeder van 2 tienerzoons, baasje van een lieve hond en woonachtig in Ermelo. Ik hou van mijn gezin, hardlopen, fietsen, wandelen, muziek en lasagne.

Werkervaring en Opleiding

In 2001 studeerde ik af voor de opleiding HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening. In 2018 ronde ik de opleiding Begeleider Leespraat af. Daarnaast volgde ik in de tussentijd veel cursussen en korte opleidingen die betrekking hebben op mijn werk. Ik ben SKJ geregistreerd.

De afgelopen 20 jaar heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties in de jeugdhulpverlening en in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Eerder werkte ik vaak met groepen, de laatste jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in individuele begeleiding. 

Kenmerkend voor het werk wat ik deed en doe is het begeleiden van kinderen in verschillende leeftijden, van 0 tot 12 jaar, bij wie er problemen zijn in de ontwikkeling.

Ik heb ervaring met het begeleiden van kinderen met Down Syndroom, ASS, Taalontwikkelingsstoornis, een medische achtergrond of een ander syndroom.

Visie

Elk kind is uniek, elk kind is waardevol. Een visie die goed past bij mijn christelijk geloof.

Elk stapje vooruit is er één, hoe klein die stap ook is.

Ik vind het heel mooi om juist die kinderen, bij wie het allemaal niet vanzelf gaat, te begeleiden en te stimuleren in de ontwikkeling.  Wat is het prachtig om mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen! 

Ik werk graag doelgericht, spelenderwijs, op maat en gericht op groei in de ontwikkeling4